Inlog auteurs
inloggen bij Toets
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
word lid
Home / Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Ons doel is toegevoegde waarde te realiseren voor onze publieke en private klanten en tegelijkertijd bij te dragen aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Die uitdagingen zijn de groeiende wereldbevolking en de gevolgen voor onze stedelijke gebieden; de vraag naar schoon drinkwater, water management en waterveiligheid; de toenemende druk op verkeer en vervoer; de beschikbaarheid van grondstoffen, de vraag naar energie en anders omgaan met afval.

Wij streven naar een positief effect op mens en omgeving. Dit laten we zien in de uitvoering van onze projecten door met klanten en andere stakeholders initiatieven te nemen tot duurzame ontwikkeling en vernieuwing, en in onze eigen bedrijfsvoering. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling naar een meer duurzame samenleving nu en in de toekomst.

Omgevingsfactoren zijn cruciaal. Al onze projecten voeren we uit in een steeds veranderende en in toenemende mate onvoorspelbare omgeving. We begrijpen die lokale context en leveren passende oplossingen.

We staan voor Enhancing society together - samen, met onze klanten en stakeholders, bijdragen aan een betere wereld. 'Samen' is belangrijk omdat naar onze overtuiging zinvolle oplossingen voor de toekomst alleen zo tot stand komen.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren