over planvorming en effectstudies

Dit is Toets

Toets is al sinds 1993 hét kennisplatform over ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke planvorming en de daarvoor benodigde effectenstudies, zoals milieueffectrapportages of ruimtelijke onderbouwingen. Centraal staan de theorie en praktijk van onderzoek ter voorbereiding op de besluitvorming over grote projecten en plannen: van plan-MER tot beoordeling luchtkwaliteit en van project-MER tot natuurtoets. Ook het proces en de daarmee samenhangende juridische vraagstukken en actuele ontwikkelingen hebben hierbij nadrukkelijk aandacht.

Toets heeft in 2016 de overstap gemaakt van vakblad naar 100% digitaal kennisplatform toets-online.nl. Het aanbod omvat periodiek nieuwe inhoudelijke en verdiepende artikelen, leuke en prikkelende blogs, nieuwsberichten, een vanuit juridische optiek verzorgde rubriek, een toegankelijk archief met alle verschenen artikelen sinds 2005 en een maandelijkse nieuwsbrief. Toets is gratis toegankelijk gemaakt voor iedereen, dit wordt mogelijk gemaakt door onze partners

De website toets-online.nl is in 2017 geheel vernieuwd en brengt u volledig op de hoogte van de theorie en vooral de praktijk van onderzoek en het bijbehorende proces ter voorbereiding op besluit­vorming. De rode draad in de artikelen en blogs is steeds een praktische vertaling naar de uitvoeringspraktijk aan de hand van casuïstiek, kansen, leerpunten en tips & trucs.

Daarnaast biedt Toets een netwerk voor professionals die werken met planvorming en toetsing. Hier kunnen ze artikelen publiceren, van gedachten wisselen en met elkaar in discussie gaan. Gepubliceerde informatie wordt gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd door enthousiaste en deskundige redactieleden.

Adverteren bij Toets

Natuurlijk kun je adverteren op onze website. Bekijk de mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem contact op met Stefan Terpstra; s.terpstra@aeneas.nl.

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren