Inlog auteurs
inloggen bij Toets
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
word lid
Home / Nieuws

Schakeldag 2024

9 april 2024

Op het moment dat de Schakeldag wordt gehouden, is de Omgevingswet ongeveer een half jaar in werking. Een goed moment om de balans op te maken. Welke kennis heb je in huis en wat heb je eventueel nog nodig?

De Schakeldag is hét moment om kennis te halen, te delen en te netwerken met collega's. Ook dit jaar zijn er weer een groot aanbod aan workshops en kennissessies over alle aspecten van de Omgevingswet.

Laatste nieuws, tips en belangrijkste inzichten over de Omgevingswet

De Schakeldag is hét evenement voor medewerkers van de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven om bij te blijven op hun kennisgebieden in het fysieke domein. De Omgevingswet staat op de Schakeldag centraal. Tijdens deze dag krijg je de laatste inzichten en kennis om zelf aan de slag te gaan. De Schakeldag is vooral bestemd voor mensen die werken bij de overheid, kennisinstellingen of het bedrijfsleven. Met name in beleid of uitvoering van de fysieke leefomgeving.

Bezoek de Schakeldag op 27 juni

De Schakeldag is op 27 juni in congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch, op loopafstand van het NS-station. Interesse? Ontvang (vrijblijvend) een uitnodiging voor de Schakeldag 2024

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren